bas

Napad na Zeničkom groblju !!!

Objavi na FB

ugriz01

 

Dana 12.4.2013. g. krenula sam na Gradsko groblje Crkvice.

Pošto sam već imala bliski susret sa psima krajem 2012.g., koji je završio posjetom Hitnoj pomoći i primanjem injekcije, izuzetno sam pažljiva kad pješačim po gradu.

Kada sam došla blizu Bolnice, čuo se iznenadni lavež i odmah se pojavi ispred mene čopor od 7 pasa koji su se međusobno borili. Četiri su se psa izdvojila i krenula prema meni.

 

 

Ja sam stala nepomično, ne mičući ni ruke, da ih ne bi izazvala nečim. To mi baš i nije bilo od neke pomoći, obzirom da me je jedan od njih ( prljavobijeli s tamnim krugovima, koji je toliko velik da se nije morao propinjati da mi dosegne bedro) ugrizao za lijevo bedro i ponovio to više puta, što je ostavilo vidljive ugrizne rane gdje su zubi probili kožu, te ogromne tamne modrice .Drugi pas (smeđe boje) me je u isto vrijeme ugrizao za list desne noge, i odmah progrizao kožu, usljed čega je otvorena velika rana koja je obilno krvarila. Sljedeća dva su me skačući pokušavala ugristi, što je rezultiralo ogrebotinama po rukama. Ljudi okolo su stajali u šoku, ne reagirajući na moje pozive u pomoć. Činilo mi se da je protekla vječnost dok mi napokon nije pritekla u pomoć jedna starija gospođa, koja je radila nešto oko cvijetnjaka, te u ruci imala grablje. Dobacila je, poslije, u šali: ''Ako Vam nešto znači – pelcovani su'', misleći na markice na uhu, koje sam i sama uočila. Srećom, naišao je taksi, koji me je prevezao u Hitnu pomoć. Prisutni su dobacivali kako sam im trebala polomiti noge i slično, a nitko od tih istih ni prstom nije mrdnuo da mi pomogne.

Iz kasnijih razgovora s ljudima i susreta s onima koji su imali slično traumatsko iskustvo, saznala sam da nisam jedina napadnuta na istoj lokaciji.

Čak sam imala priliku upoznati gospođu koja je napadnuta na istom mjestu prije 7 dana.

Gospođa Ljiljana Filipović podijelila je sa UG Stop ugrizu svoje traumatsko iskustvo.

 

 

Objavi na FB

fbstranica

su channel yt

sponzori

Copyright © 2012 - 2013 STOP UGRIZU.