bas

Novi napad psa lutalice u Zenici - 23.01.2017

Objavi na FB

at1

 

Danas 23.01.2017. me napao i ujeo pas dok sam hodao, kod čeličnog solitera.. Sva sreća nije toliko kobno bilo.. 

 Pošto Šapa kaže da psi ne napadaju bez razloga.. pretpostavljam da je pas sam zaključio da nisam dobar čovjek pa me napao.

''Nikad nisam bio nekulturan, ali ovim putem jebem sve po spisku Šapi i svim njenim aktivistima koji hvataju i kriju pse po Zenici, da ih nadležne službe ne bi odvele u azil.

 

Jebem sve po spisku onima koji kažu da pas neće napasti, osim ako nije isprovociran. Jutros me ujede na pravdi Boga, samo sam prolazio. Neka koja ga je tu hranila je zbrisala brzinom svjetlosti. Izgleda da takvi ne pomažu ljudima, nego samo životinjama, pa čak i agresivnim.''

ta11

at2

 

---

( Svi objavljeni tekstovi, riječi, misli i stavovi, u rubrici PRIČE ŽRTAVA ... , pripadaju isključivo autorima koji ih objave na 'zidu' Udruge "Stop ugrizu" putem društvene mreže Facebook ili su poslani e-mailom na našu adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i kao takvi ne predstavljaju stavove Udruge "Stop ugrizu")

Podjelite sa nama Vaš slučaj ili slučaj iz susjedstva, lošeg iskustva u susretu sa psima – lutalicama i problemima vezanim uz njih, da na ovaj način pokušamo utjecati na savjest odgovornih tj. neodgovornost onih koji imaju zakonsku obavezu da nam pomognu u rješavanju ovog društvenog problema, sa nadom da će u što skorije vrijeme Udruga "Stop ugrizu" izgubiti smisao postojanja, kao ovakva.

Objavi na FB

fbstranica

su channel yt

sponzori

Copyright © 2012 - 2013 STOP UGRIZU.